Sivustoa päivitetään

Hermoratahieroja M.Onerva

Hieronta toteutetaan paina/pyöritä tekniikalla käyden koko keho läpi päästä varpaisiin. Hieronnan aikana voi olla kevyet vaatteet päällä tai alusvaatteilla, minulla on mukana pehmeät viltit ja jos hoidon aikana alkaa paleltamaan niin lisä viltin/peiton voi ottaa valmiiksi esille.

Hieronta sopii myös yksittäisinä kertoina rentouttavaksi hemmotteluksi itselle tai lahjaksi.

Kenelle

Hermoratahieronta sopii kaikille, muutama poikkeus kuitenkin on. Hoitoon ei pidä tulla jos olet raskaana, ollut/menossa juuri leikkaukseen (jälkitakastuksen jälkeen voi aloittaa hoidot) tai sinulle on tehty elinsiirto.

Hieronta sopii hyvin myös synnytyksen käynnistämiseen kun se raskausviikkojen puolesta on mahdollista.

Paranemiskriisi

Hoidon alkuvaiheessa asiakkaalle saattaa tulla ns. paranemiskriisi eli kehon piilovaivat tulevat esille. Sen aiheuttaa kuona-aineiden tehokas poistuminen kehosta erityselinten toiminnan tehostuessa. Oireet ilmenevät ohimenevinä tuntemuksina esim. päänsärkynä, ihottumana, kipujen pahenemisena, kuumeena, ripulina jne. Nämä oireet ovat kuitenkin aina ohimeneviä ja häviävät hoidon jatkuessa. Kaikille näitä tuntemuksia ei kuitenkaan tule tai ne ovat niin lieviä, ettei henkilö niitä huomaakaan.

Lue lisää

www.helsinginhermoratahierojaopisto.com

www.hermoratahieronnanmestarit.fi

Hinnasto

Hieronta kestää noin 1,5-2 tuntia, ensimmäinen kerta lähes poikkeuksetta 2 h ja jatkokäynnit vähintään 1,5 h.


Hermoratahieronta ~2-1,5h               100,00 €

Ensimmäinen kerta kahden kierroksen perushoito. Jatkokäynnit; peruskierroksen lisäksi henkilökohtaisten hr-karttojen mukaisesti.

Hermoratahierontaan tutustuminen ~1 h        60,00 €

Yhden peruskierroksen hoito, uusille asiakkaille ja vain yhden kerran voi hyödyntää.

Ajanvaraukseen tästä

Kotivastaanotto

Elokuusta 2022 alkaen hermoratahieronnat kotonani Karjaalla Lövkullassa. Teen kotikäyntejä tai tulen myös työpaikalle. Mukanani kulkee kannettava hierontapöytä sekä muut tarvikkeet. Saat tarkemman osoitteen ajanvarauksen yhteydessä.


Aromaneuvonta

Aromaterapia tarkoittaa yksinkertaistettuna kasveista saatavien eteeristen öljyjen hyödyntämistä terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi.

Lue lisää tästä


Hermoratahieronta

Hieronnalla vaikutetaan ääreishermoston toimivuuteen, kun viestit kulkee niin keskushermosto osaa syöttää oikeat aineet soluille ja solujen aineenvaihdunta toimii sekä kuonat poistuu kehosta oikealla tavalla.

Hieronta vaikuutta positiivisesti niin immuniteettiin kuin moniin erilaisiin vaivoihin, kuten;

Hermosärky, Migreeni, lihasten särkytilat

Astma, allergiat

Vatsavaivat, munuais-, maksa peräiset vaivat

koliikki

Reuma, Fibro, Ms-tauti (oireita lieventästi)