Hyvinvointi

Olen löytänyt pari tuotetta oman hyvinvoinnin tueksi ja esittelen ne sinulle tällä sivulla. Tulevaisuudessa myös blogista tulee löytymään lisää omia kokemuksiani näistä tuotteista. Olen erittäin tyytyväinen löysin nämä elämääni!

Lisää energiaa, luonnollisesti!


Tämä mullistava ja uusi innovatiivinen juoma laittoi minut, paatuneen sohvaperunan liikkeelle!!!


Elämäntapamuutokseni ollessa jumissa väsymyksen ja turhan stressin vuoksi olin jo luovuttamassa koko homman mutta sitten törmäsin Natural Flow luonnolliseen energiajuomaan. Ensin olin iloinen kun sain yhdestä pussillisesta energiaa jopa pariksi päiväksi. Sitten muistin että tuotteen lanseeraus tilaisuudessa kaksi iloista personal traineria kertoivat että olivat mitanneet tuotteen käytön aikana viskeraalisen rasvan palamisen tehostuneen huomattavasti!  Kerron tästä lisää kun saan omia tuloksia :)

Aloin juomaan Flow:ta päivittäin ja huomasin eron jo muutamassa päivässä ja tulen pitämään huolen että tämä tuote ei lopu itseltäni koskaan!!! Energiatasoni nousi huikeasti ja en enää halunnut istua koneen ääressä pitkiä aikoja. Myös jaksaminen lisääntyi, nyt lenkkeilen pidempiä matkoja iloisella mielellä.

Ja kaiken lisäksi tuote on kehitetty suomessa sekä yritys on kotimainen, puolukka tulee myös suomesta.Alla olevasta linkistä voit tilata itsellesi ja kokeilla!


Marjo Asunto

Itsenäinen edustaja

Taloudellinen hyvinvointi

Jätä yhteystietosi jos haluat kuulla lisää VIP-asiakkuudesta tai edustajaksi ryhtymisestä.

Young Living

100% eteeriset öljyt
Olen yliherkkä niin hajusteille kuin monelle kemikaalille joita käytetään mm. pyykinpesu ja -huuhteluaineissa.


Harvoin olen löytänyt hajuvesistä mitään mitä pystyisin käyttämään ja usein vaikkapa kaupan jonossa täytyy siirtyä kun jokin hajuste saa joko pään särkemään tai hengityksen lamaantumaan, välillä jopa molempia yhtäaikaisesti.

Mutta sitten löysin Young Living:n öljyt, ne on tuotettu täysin luonnollisista lähteistä ja siksi kestänkin niiden tuoksua erittäin hyvin! Ja suorastaan rakastuin monikäyttöisiin öljyihin!


Varsinkin itse tehtyihin juttuihin olen nyt tutustunut, käytössäni on pyykkietikka, hajusteettomaan saippuaan olen lisännyt öljyä, ruuanlaitossa käytän  + plus öljyjä vahvistamaan makuja, hiusöljyä olen myös tehnyt.


Mikäli sinua kiinnostaa puhtaat eteeriset öljyt niin täytä yhteydenotto lomake niin otan yhteyttä ja kerron lisää.