Hyvinvointi

Mitä sinä olet valmis tekemään oman hyvinvointisi eteen? Stressaatko jo ajatuksesta että et ehdi tehdä niin paljoa kun haluaisit! Niin monet kertovat ja olen sortunut samaan ajatukseen itsekin. Aloita pienesti, tee yksi asia kerrallaan ja anna itsellesi aikaa. Tällä tavoin onnistut varmemmin.

                                                      Eteeriset öljyt &                  - elämäntapa

Olen yliherkkä monille hajusteille ja synteettisille kemikaaleille, mutta luonnollisia eteerisiä öljyjä pystyn käyttämään.


Kaikille eivät käy eteeriset öljytkään vaikka olisivat kuinka laadukkaita. Näin me olemme niin erilaisia ja se on rikkautemme.


Harvoin olen löytänyt hajuvesistä mitään mitä pystyisin käyttämään ja usein vaikkapa kaupan jonossa täytyy siirtyä kun jokin hajuste saa joko pään särkemään tai hengityksen lamaantumaan, välillä jopa molempia yhtäaikaisesti.

Mutta sitten löysin Young Living:n öljyt, ne on tuotettu täysin luonnollisista lähteistä ja siksi kestänkin niiden tuoksua erittäin hyvin! Ja suorastaan rakastuin monikäyttöisiin öljyihin!


Varsinkin itse tehtyihin juttuihin olen nyt tutustunut, käytössäni on pyykkietikka, hajusteettomaan saippuaan olen lisännyt öljyä, ruuanlaitossa käytän  + plus öljyjä vahvistamaan makuja, hiusöljyä olen myös tehnyt.


Mikäli sinua kiinnostaa puhtaat eteeriset öljyt niin täytä yhteydenotto lomake, otan yhteyttä ja kerron lisää.

Mikäli olet jo valmis suoraan tekemään maksuttoman tilin itsellesi niin klikkaa tästä. Laita suosittelija ja sponsori kohtaan ID 26334642 niin pääset huippu ihanaan Pisaran -tiimiin.