Ajankohtaista

30.08.20

Tänään alkoi hermoratahieronnan jatkokurssi, se tarkoittaa sitä että jatkossa pystyn tekemään juuri sinun omien vaivojesi mukaiset hierontakartat joiden avulla hoito on vieläkin tehokkaampaa. Ensimmäiset 1-2 käyntikertaa aloitetaan perushieronnalla ja seuraavilla kerroilla teen hieronnan yksilöllisen kartan mukaisesti, hierontakartat monesti myös muuttuu matkan varrella koska yhdellä kerralla voidaan ottaa yhtäaikaisesti 4 karttaa käyttöön.

Vaiva-kartat joita nyt harjoittelen;

* diapetes

* vatsavaivat

* masennus

* lihassurkastuma, MS-, parkinson taudit, yleiset lihasvaivat

* sydänvaivat ja -sairaudet

* ihottumat

* ääreishermostovaivat

* verisuonisairaudet

* levottomat jalat

* maksan toiminnasta johtuvat vaivat

* hormonaaliset vaivat -kk-kivut, eturauhasvaivat, vaihdevuodet, synnytyksen käynnistys-

Edelleen ensimmäiset 1-5 käyntikertaa suositellaan viikonvälein otettavaksi ja sen jälkeen yksilöllisen tarpeen mukaan 3-6 viikon välein tarpeen mukaan. Myöhemmin hyvä käydä ylläpito hoitona 4-2 kertaa vuodessa.


14.07.20

Työskentelen heinä- ja elokuun normaalisti. Aikoja voi tiedustella Yhteystiedot -sivun lomakkeella, numerosta 044-958 15 27, spostilla monerva.info@gmail.com, facesivujen kautta.

Koska teen kotikäyntejä en voi laittaa varauskalenteria vapaasti näkyville, yritän aina mahdollisuuksien mukaan samaan suuntaan olevat hieronnat sopimaan samalle päivälle turhien kilometrien välttämiseksi.


24.06.2020

Verkkokauppa avattu osoitteessa https://holvi.com/shop/q4nYFN/

Lahjakortteja myynnissä!29.3.2020

Nyt on mahdollista ostaa lahjakortti hermoratahierontaan! Voit valita sen haluamallesi summalle ja käyttää 31.01.2021 mennessä. Suosittelen ostamaan 60€ arvoisen lahjakortin, saat ensimmäisen hieronnan sillä hinnalla vaikka hinta tulee muuttumaan 9.8.20! Tilaa heti lahjakorttisi alla olevalla lomakkeella, laita viesti kenttään mille summalle haluat lahjakortin.25.3.2020

Korona -pandemian vuoksi en ota uusia asiakkaita toistaiseksi. Olen tuomassa myyntiin viikolla 13 lahjakortin oma valintaisella summalla, kun suoritus näkyy tililläni, saat lahjakortin sähköpostiisi. Kun käytät lahjakortin, mainitse varauksen yhteydessä ja jos et pysty itse tulostamaan sitä niin voin tehdä sen puolestasi.